Ajax Load

masszázsfotel.hu

Masszázsfotel

Panasonic Yasumi

  • ringató, hullámzó finom mozgások
  • lágy, nyugtató zene
  • lágy, nyugtató zene
  • pihentető, relaxáló és frissítő program
  • vezeték nélküli távirányítóval

Masszázsfotel

A Panasonic legújabb fejlesztése a yasumi relax fotel

Yasumi relax fotel álomszerű kikapcsolódás Rohanó világunkban egyre inkább szükség van egy kis megállásra, amikor önmagunkra figyelhetünk és feltöltődhetünk. Éjszaka persze regenerálódhatnánk, felgyorsult mindennapokban azonban egyre gyakrabban jelentkezik alvászavar, amely közérzetünkre is kihat. A Panasonic megalkotta a Yasumi relax fotelt, melynek segítségével végre Ön is kizökkenhet a mindennapok mókuskerekéből, erőt meríthet, feltöltődhet és energikusan, frissen folytathatja napját. A Yasumi relax fotel a ringató, hullámzó mozgás és a nyugtató zene segítségével aktivizálja a test természetes stresszoldó funkcióit, energetizál és pihentet. A japán eredetű yasumi szó jelentése szünet. A nyugalom, a pihenés és a belső kiegyensúlyozottság tökéletes megfelelője. Ezt kínálják a Panasonic Yasumi relax fotelek. Nyugtató hullámzó, ringató mozgás és lágy zene a tökéletes kikapcsolódásért és feltöltődésért

Miért egyedülálló a yasumi relax fotel?

Masszázsfotel

Basszus rezgésekkel kényeztet: A háttámlában elhelyezett mélynyomó berendezések segítségével a basszus rezgések átterjednek a testre és elősegítik az intenzív pihenést.

Biztosítja az egyéni zeneválasztás lehetőségét: az egyéni zeneválasztás segítségével hallgathatja kedvenc előadóját, egy érdekes hangos könyvet vagy akár a tv műsort is lejátszhatja

Ergonómikus formatervezésű: A Yasumi relax fotel ergonómikus kialakítása tökéletesen igazodik a test vonalához és elősegíti a relaxálást miközben a csontok és az ízületek tehermentesek maradnak.

Csúcsminőségű anyagfelhasználás és finom kidolgozás: első osztályú anyagok, gondos kidolgozás, elegáns design fehér vagy fekete lélegző bőrből. Kényelmes pihenés a tökéletes kikapcsolódás szolgálatában

Egyszerű kezelhetőség, magas kényelem: könnyen kezelhető, vezeték nélküli távirányító a teljes kényelemért

Állítható ülőpozíció: Ön dönti el, hogy a relax fotelben ülni szeretne, vagy inkább fekve pihenne. A Yasumi relax fotelek ülő- és fekvő pozíciói fokozat nélkül szabályozhatóak. A Yasumi relax fotel a hullámzó, ringató mozgás, a kényelmes pihenés és a nyugtató zene tökéletes kombinációja, amely hihetetlen feltöltődést ígér.

A relax fotel 3 egyedülálló programot kínál, amelyek a hatékony stresszoldást, a pihentető alvást és a tökéletes feltöltődést szolgálják.

Pihentető program: a két órás program az olvasás, tv nézés vagy zenehallgatás tökéletes kísérője. Az egyenes pozíciót lágy, könnyű hullámzás teszi pihentetővé.

Relaxáló program: a 20 perces relaxáló program néhány percen belül az elalvási fázisba vezet. A ringatás fokozatosan lassul, a zene halkul így segítve az elalvást akár pár perc alatt.

Frissítő program: a frissítő program tökéletes segítség, ha ebéd után újult erővel szeretné folytatni a napot. A 20 perces program először könnyű álomba ringatja, majd 15 perc elteltével a ringó mozgások és a zene intenzitása fokozatosan erősödik és Ön kipihenten, energikusan ébred.