Ajax Load

masszázsfotel.hu

Termékek

Inada SognoMasszázsfotel

A sogno család designja

A SOGNO család a japán masszázsfotelek új korszakát képviseli. A multifunkciós SOGNO nagy fontosságot helyez a lakberendezésben betöltött szerepre, ezért az eddigi tekintélyt parancsoló stílus után finomabb vonalú, kompakt formájú, kiváló minőséget sugárzó színvilágú design-nal jelentkezik. A gyógyászati célú székek új korszakának beköszöntét szimbolizáló új fotel született, amelyet generációktól függetlenül az egész család használhat.

Masszázsfotel
A sogno család funkciói


Masszázsfotel Nyak és vállak
A Shiatsu Húzó-Gyúró Levegő masszázs egyedülálló kombinációját biztosítja a nyak és a vállak masszírozásának, először az iparág történetében.Teljes kar masszázs
A sogno fotel egy teljes karra kiterjedő masszírozó rendszerrel rendelkezik, mely az újaktól egészen a felkarig terjed. 20 apró légzsák biztosítja a pihentető és teljesértékű kar masszázst.

Masszázsfotel Teljes test nyújtás funkció
Az egész testet nyújtó funkció a felső testet nyújtja, miközben a fenék részen a légpárna ringató masszázst végez. A háttámla és lábrész kényelmes pozícióba dönti a testet.

Ülés ringatás funkció
Az ülés bal-jobb irányban ringatja. A ringatás finom ritmusa biztosítja a teljes relaxációt.

Program fiataloknak
Alacsony intenzitású masszás a 14 éves vagy idősebb korosztály számára. A finom masszázs biztosítja az egész család relaxációját.
Masszírozórendszer


Masszázsfotel ● Nyak
(ujjnyomásos és húzó-gyúró ) A nyak mindkét oldalától húzó-gyúró mozgással masszírozza a nyakizmokat.
Masszázsfotel ● Váll
(ujjnyomásos variációk) A beépített speciális vállmaszírozó párnák fentről merőlegesen ujjnyomással, majd a hátat erőteljes légpárnás ujjnyomással a kézi masszázs érzetét adva masszírozzák a vállat.
Masszázsfotel ● Váll
(görgős masszázs) A vállpárnák felemelt állapotában a görgők alapos masszírozást tudnak nyújtani.
Masszázsfotel ● Kar
(teljes kar funkció) A karmasszírozó egység a felkartól az ujjhegyekig alapos masszázst biztosít. Elmulasztja a kar fáradtságát.
Masszázsfotel ● Hát
(görgős masszázs) Az ütögető és ritmikus ujjnyomásos masszázs mellett a kézi jellegű gyúrás, a W-gyúrás, és a Family különlegessége, a körkörös gyúrás újabb lépés a professzionális technika felé.
Masszázsfotel ● Oldalnyomás
(légpárnás ujjnyomásos) Ez a funkció a csípő két oldaláról alaposan megmasszírozza a medencét, enyhíti a far és a combcsont fáradtságát.
Masszázsfotel ● Ülőfelület
(légpárnás és vibrációs) A ringató légpárnák ellazítanak és masszíroznak, vibrációs mozgással kellemesen stimulálnak.
Masszázsfotel ● Derék
(görgős és légpárnás ujjnyomásos) Alapos masszázs légpárnákkal és görgőkkel. A görgők elérik a derék alsó részét is, így még tökéletesebben stimulálják a derekat.
Masszázsfotel ● Vádli
(légpárnás ujjnyomásos) A légcellák ujjnyomással mindkét oldalról és hátulról is alaposan megmasszírozzák a vádlikat. Különösen azoknak ajánljuk, akiknek álló munka vagy más miatt elfárad a lábuk.
Masszázsfotel
● Lengőhinta-rendszerű
légnyomásos mechanika
A levegő erejével löki előre a görgőket, ezzel gyengéd masszázs érzetét hozza létre. A kilökés mértéke legfeljebb kb. 7 cm, így lehetővé válik a gyúrásra reagáló hátmasszázs.
Masszázsfotel ● Lábfej
(légpárnás és újnyomásos) Légpárnás ujjnyomással alaposan megmasszírozza a lábfejet, a talpat, a sarkat.
● Mérleghinta-rendszerű négygörgős egység
és extra lassuló rendszer Úgy fejlesztettük ki, hogy a nyaktól és a válltól a derékig az izmok akupresszúrás pontjain a görgők kellemes stimulációt nyújthassanak. A test nyomása a görgőkön négy ponton oszlik el, ezzel enyhíti a túlzott ingerlést és a dörzsölő érzést, lágy gyúrás érzetét kelti. Ezen kívül a hirtelen megállás helyett finoman csökkenő "extra lassuló rendszerrel" még jobban megközelíti a szakember ügyességét.

Masszázsfotel

Gyógyászati programokA profi masszőrök nem csak azt a testrészt masszírozzák meg, amelyről tudják, hogy beteg, hanem azt az ügyes módszert alkalmazzák, hogy az egész testen megkeresik a hasznos pontokat. Ennek a módszernek a segítségével végzett kutatások eredményeit alkalmazzák a gyógyászati programok. A gyógyászati programok a távirányító elején lévő gombokkal könnyen elindíthatók.
Masszázsfotel ● A kezelt terület
A görgők függőlegesen kb. 72 cm-es területen tudnak mozogni, vízszintesen is a felső görgő 5-19 cm-t, az alsó görgő 69-16 cm-t mozdulhat ki, így hatékonyan kezelheti a kívánt izmokat és akupresszúrás pontokat.
● Fényérzékelő szenzoros
akupresszúrás pontok A fényérzékelő szenzor automatikusan megkeresi az eltérő testalkat esetén eltérő helyre eső akupresszúrás pontokat. Az akupresszúrás pontok megkeresésével kellemesebb és tökéletesebb hatás érhető el.Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik a napi fáradtságtól szeretnének megszabadulni
  A nyak mindkét oldalától húzó-gyúró mozgással masszírozza a nyakizmokat. Ez a program az egész testre kiterjedő görgős és légpárnás masszázzsal felfrissíti a fáradt testet.

  Egész testre kiterjedő gyógyászati program (kb. 15 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik nem jól bírják a masszázst
  A görgők nem mozognak, a légpárnák az egész testet megmasszírozzák. Azok számára is kellemes, akik nem szeretik a gépi masszírozást.

  Egész testre kiterjedő, főleg légpárnás masszázsprogram (kb. 15 perc)

Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik szeretnének ellazulni
  A piacon elsőként! A 2 egész testre kiterjedő nyújtó funkció kinyújtóztatja a hátat. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének felfrissülni.

  Nyújtó program (kb. 15 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik túleröltetés nélkül szeretnék kinyújtóztatni testüket
  Ez a program azok számára készült, akiknek este és reggel nincs idejük, hanem amikor szünetet tartanak, akkor rövid idő alatt szeretnének lazítani, felfrissülni.

  Gyors program (kb. 8 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik szeretnének ellazulni
  Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik szeretnének ellazulni. Az egyes masszázsprogramok után használva helyreállítja az izmok egyensúlyát

  Ringató program (kb. 15 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik a kisebb stimulációt kedvelik
  A mai világban élő gyerekek izmainak zsibbadását, izomlázas fájdalmakat enyhítendő olyan programot készítettünk, amely csak kis megterhelést jelent a testnek, és gyenge stimulációval masszíroz.

  Ifjúsági program (kb. 8 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik frissen szeretnék kezdeni a napot!
  A "centripetális módszer" nevű masszírozási módszert azoknak ajánljuk, akik reggel nem tudnak frissen ébredni, az előző napi fáradtságot nem tudják kipihenni.

  "Jó reggelt!" program (kb. 15 perc)
Masszázsfotel
Masszázsfotel
 • Azoknak, akik alvás előtt szeretnének ellazulni!
  A "centrifugális módszer" nevű masszírozási módszert azoknak ajánljuk, akik elalvás előtt szeretnék kilazítani a napi munkától fáradt és görcsös izmaikat.

  "Jó éjszakát!" program (kb. 15 perc)

Megj.: A kezelési idő kb. 170 cm-es testmagasságra irányadó. Eltérő testalkat esetén a kezelés ideje nőhet vagy csökkenhet.A Sogno család színválasztéka


Masszázsfotel