Ajax Load

masszázsfotel.hu

Termékek

Inada RobosticMasszázsfotel

A Robostic designja


Robostic program
Joystick segítségével kézi vezérlés, finom mozgások megvalósítása.
Finom reagálású kinyomó mechanika.

A 4 görgőt tökéletesebben kezelő új vezérlésű mechanikával még érzékenyebb, még valószerűbb érzés.design.


Masszázsfotel Tervezte
Chiaki Murata


Murata Tomoaki ipari formatervező együttműködésével született kiváló minőségű, luxust sugárzó design.
Masszázsfotel Kettős gyógyászati program

Az 5 gyógyászati programnál az elmerevedettségtől ill. a tünetektől függően 2 fajta masszázsnem választható: kinyomó mód nélküli, és kinyomó módot is tartalmazó változat.
Robostic program

Masszázsfotel
A joysticket fel-le és előre.hátra könnyedén mozgatva az ujjnyomás helyét és a masszázs intenzitását szabadon kontrollálhatjuk. Teljesen új érzés, hogy a testet érő hatás érzékelésével kedvünk szerinti masszázst készíthetünk.


Masszázsfotel Szabadon koordinálható változatos mozgás

A Robostic programmal a joysticket használva megválaszthatjuk a kedvünk szerinti masszázsmozdulatot és a stimuláció erősségét, szabadon kombinálhatjuk a masszázstechnikákat és a görgőmozgásokat. Próbálja meg összeállítani a speciálisan saját magának megfelelő masszázst az izmainak aktuális tüneteteihez, a fáradtság fokához és helyéhez igazítva.

Masszázsfotel
A joystick fel-le mozgatásával a görgők helyzetét szabadon változtathatjuk.
Masszázsfotel A joystick előrenyomásával vagy hátrahúzásával a görgők nyomásának erősségét szabadon változtathatjuk.

Masszázsfotel A "gyúrás" kapcsoló kezelésével a gyúrás funkció szabadon hozzáadható vagy elhagyható.

Masszázsfotel Az "ütögetés" kapcsoló kezelésével az ütögető funkció szabadon hozzáadható vagy elhagyható.


Elmenthető mozdulatok:

Könnyen készíthetünk személyre szabott masszázsprogramot is! Memória-funkció (Max. 5 perc x 3 mód) A joystickkel beállított masszázsmozdulatot, annak erősségét a memóriába elmenthetjük. Legközelebb egy gomb benyomására automatikusan elindul a személyre szabott program. Természetesen a test állapotától függően működtetve a program folyamatosan meg tud újulni.


● a görgők fel/le irányú állása
● a görgők előre/hátra irányú állása
● a gyúrás iránya (előre, vissza) ütögetés
● gyúrási technika 1, gyúrási technika 2
● 1-es görgő, 2-es görgő
Kettős gyógyászati program

A profi masszőrök nem csak azt a testrészt masszírozzák meg, amelyről tudják, hogy beteg, hanem az egész testen ügyes módszerrel megkeresik a hasznos pontokat, és a lehető legmegfelelőbb technikát, sorrendet, nyomóerőt alkalmazzák. Ennek a módszernek a segítségével végzett kutatások eredményeit alkalmazzák a gyógyászati programjaink. A gyógyászati programok a távirányító elején lévő gombokkal könnyen elindíthatók. Az elmerevedettségtől ill. a fáradtság tüneteitől függően kiválaszthatja a kívánt programot, és már indul is a célnak megfelelően kialakított masszázssorozat.

A gyógyászati fotelok legújabb fejlődése!

Masszázsfotel 5 program, 10 mód - kettős gyógyászati programok
Az egyes programok működése közben a program gomb lenyomásával válthatunk kétfajta gyógyászati program, a kinyomó mód nélküli, és kinyomó módot is tartalmazó változat között. Masszázs közben állíthatunk a görgők nyomáserrősségén is, ezzel sokféle variációt kipróbálhatunk.

A távirányító gombkiosztása:
1. váll-program
2. derék-program
3. far-program
4. teljes test program
5. ujjnyomásos programFényérzékelő szenzoros automatikus akupresszúrás pont-kereső rendszer
A testalkattól függően egyénenként különböző akupresszúrás pontokat a fényérzékelő szenzor automatikusan megkeresi. Ha például a családban többen is használják a fotelt, az egyes családtagoknak megfelelően automatikusan felismeri a leghatékonyabb masszázspontokat, ezzel a kézi masszázshoz közeli szakszerű masszírozást biztosít.

Masszázsfotel
 • Teljes test program
  (A teljes test fáradtságát enyhítő program) Akkor ajánljuk, ha könnyen elfárad, kedvetlen, az egész testéből szeretné feloldani a merevséget és a fáradtságot, vagy ha sport vagy más miatt az izmai elfáradtak.

Masszázsfotel
 • Derék program
  (A derék fáradt izmainak állapotát javító program) Akkor ajánljuk, ha hirtelen mozdulatokra vagy hosszú ideig tartó álló munka miatt derekának izmai elfáradtak, ha a derékizmok elmerevedtek vagy fájnak.

Masszázsfotel
 • Ujjnyomásos program
  (Puha ujjnyomásos program) Ugyanolyan tünetekre ajánljuk, mint az egész testre kiterjedő programot, ha olyan masszázsra vágyik, amely lassú ujjnyomásos mozdulatokra helyezi a hangsúlyt.
Masszázsfotel
 • Váll-program
  (A váll fáradt izmainak állapotát javító program) Akkor ajánljuk, ha szeretne valamit tenni az elgémberedett vállával, ha elmerevedtek a nyak- és vállizmai, fájdalmat és fáradtságot érez.

Masszázsfotel
 • Ujjnyomásos program
  (Puha ujjnyomásos program) Ugyanolyan tünetekre ajánljuk, mint az egész testre kiterjedő programot, ha olyan masszázsra vágyik, amely lassú ujjnyomásos mozdulatokra helyezi a hangsúlyt.
Finom reagálású kinyomó mechanika


Masszázsfotel Szabadon koordinálható változatos mozgás
A hát görbülete, a nyak vonala, a lapocka, a derék izmainak tapadása minden embernél más és más. Természetesen a masszázst is mindenki másképp szereti. Az egyénenként eltérő testmagassághoz igazítva a fényérzékelő szenzor funkció megkeresi az akupresszúrás pontokat. A 4 görgőt tökéletesebben kezelő új vezérlésű mechanika a "finom reagálású kinyomó mechanika". Olyan érzést tapasztalhatnak meg, mintha a hüvelykujjak és a csukló forgásával a gyúró mozdulatok finoman feloldanák az izmok merevségét.

Masszázsfotel Az ujjnyomás helyének aprólékosabb beállítása
A görgők max. 6 cm-es kinyomótávolságának vezérlésére "Finom reagálású kinyomó mechanikát" vezettünk be. Simább, mélyebb gyúrásérzetet adó, testesebb masszázst sikerült megvalósítani. A hát nyomáspontjainak beállítási finomságát a korábbihoz képest kb. 25-szörösére növeltük, ezzel olyan masszázsérzetet sikerült biztosítani, mintha kézzel elérnénk oda, ahol viszket. (Az FMC-5000-es modellel összehasonlítva)
Egyéb funkciók - távirányító,
mellék-távirányító, joystick


Távirányító
Csak ki kell választani a programot, és máris indul a hatékony masszázs. Masszázsfotel
Mellék távirányító
Megfordíthatjuk a gyúrás irányát, kiválaszthatjuk a gyúrási technikát (1-2), a görgőket (1-2) és a memória funkciót. Masszázsfotel


Joystick
a görgők pozícióját, gyorsaságát és erősségét szabadon irányíthatjuk. Masszázsfotel
Masszázsfotel Vádli- és bokamasszázs
A fittségérzetet biztosító légzsákok a vádlit a bokáig gondosan körülveszik. Nagy erővel összezárulnak majd kinyílnak, ennek ismétlésével javítják a láb vérkeringését. Ennek a masszázsnak az a jellegzetessége, hogy olyan érzés, mintha tenyérrel gyengéden közrefognák és megszorítanák a lábat.
Masszázsfotel

Dönthető támla, állítható lábtartó
A láb vérkeringését hatékonyan javítja, ha a masszázs közben a láb felemelt helyzetben van. A távirányító egy gombjával szabadon felemelhetjük vagy leereszthetjük a lábtartót. Ezen felül a jobb és bal sarok helyzetét jelző szenzor működése nyomán a lábtartó automatikusan kinyúlik. Bármilyen szögben legyen is megdöntve a háttámla, a lábakat kényelmesen ki lehet nyújtani.Lábfej- és talpmasszázs
A lábfejnél és a talpnál elhelyezkedő légzsákok minden egyes lábujjtól egészen a nehezen megmasszírozható sarokig lefedik a lábat. Olyan érzés a masszázs, mintha kézzel szorosan megszorítanák a lábat. A talpnál vibrációs funkció is található, amely a harántboltozatot is óvatosan stimulálja.

Masszázsfotel


Masszázsfotel Távirányító-tartó
A háttámla dőlésének megfelelően dől, ezért az aktuális állapot könnyen látható és ellenőrizhető. Masszázs közben is ugyanabban a helyzetben működik.
Masszázsfotel Antibakteriális és szennyeződésgátló kezelés
Az anyag felületét antibakterális és szennyeződésgátló kezeléssel láttuk el, hogy a fotelt mindig tisztán használhassa.
Masszázsfotel Talpmasszírozó szőnyeg
Ha a talpat érő hatás nem elég erős, kívánság szerint használható

Masszázsfotel Tompítópárna
A fotel háttámláján a tompítópárna használatával állíthatjuk a masszázs erősségét.