Ajax Load

masszázsfotel.hu

Panasonic Real Pro 3D

Masszázsfotel

A legújabb luxus masszázsfotel japán egyik vezető masszázsfotel gyártójától. A Real Pro 3D masszázsfotelt arra fejlesztették ki, hogy megvalósítsa a terápiás úton elérhető izomrelaxációt továbbá, hogy serkentse a vérellátást az egész szervezetben a jó közérzet, egészség elérése érdekében. A több száz éves kínai masszázstechnikák inspirálta Real Pro 3D egy olyan forradalmian új, nyaki-gerinc masszázs mechanizmust alkalmaz, amely nagyobb hangsúlyt fektet a nyomáspontokra a nyakon és a háton, ezzel felszabadítva testünket a stressz és a feszültség alól.

Kínai gerincmasszázs technika Az ősi kínai masszázstechnikák azon a feltételen alapulnak, miszerint a nyaki és gerinc merevség elsőszámú oka az izom nyomásából eredeztethető, melyet a nehéz és instabil fej megtámasztása okoz. Tehát az így kialakuló fájdalom és merevség sugárzik ki az egész hátra és áthatja a test minden részét.

Kompakt Kivitelezés, nagy masszírozó képesség A Real Pro 3D masszázsfotel a 65 kilogramm súlyával egy könnyűsúlyú masszázsfotelnek számít, mely nem áldoz fel semmilyen funkciót a tökéletes masszázs kialakításához. A titok a Panasonic által precízen megtervezett masszázsblokkban rejlik, mely biztosítja kiterjedt masszázstechnikák egész sorát.

Nyak masszázs A Real Pro 3D többféle nyakmasszázs technikát alkalmaz, mint az ütögető, gyúró és a shiatsu masszázstechnikák, melyek enyhítik a merevséget és a nyomást az egész háton.

Láb nyújtása Ezek a masszázstechnikák a derék, csípő és a combok merevségét enyhítik. A légmasszázs rendszer masszírozza, préseli a lábszárat, és a lábfejet, miközben emeli és süllyeszti a lábmasszírozó egységet 20°-os szögben. Vádli: a sípcsont és a vádli izmainak gyúrása és lazítása. Lábfejek: növekvő nyomást alkalmaz négy légzsák segítségével a tökéletes ellazulás érdekében.

Masszázsfotel

Kivilágított, hétszínű kijelző Futurisztikus, intuitív távirányító színkódolt az éppen alkalmazott masszázs függvényében.Könnyen választhat a kedvének megfelelő színkódot.

Divatos dizájn A fejrész leszedhető, így élénkebb és áthatóbb nyak-, illetve vállmasszázsban lehet része.