Ajax Load

masszázsfotel.hu

Masszázsfotel
Masszázsfotel

A masszázsfotel egy gyógyító helyGyengédség és finomság közvetítése


Masszázsfotel

● Fumizou Kimoto
SANYO Consumer Electronics Co., Ltd
Appliances Division
Kasai Manufacturing Management
Department
Business Promotion Department
Development Section
Chief Designer


Masszázsfotel

Míg a funkcionalitás nagyra van értékelve egy masszázsfotel esetében, a dizájn szintén fontos szerepet kap, hiszen az ön otthonában lesz elhelyezve. Hogy álmodta meg Kimoto – a főtervező, aki már sok emelkedett dizájnt alkotott meg- a SANYO DR7700 masszázsfotelt?

Kimoto:
Mivel a masszázsfotel lehetővé teszi a zéró-gravitáció komfortját, én egy békésen alvó embert képzeltem el körbeölelve egy nagy kényelmes helyen. Bár a hagyományos masszázsszékek mechanikai, erőteljes megjelenést nyújtanak, én egy gyengéd, puha érzést képzeltem el, akárcsak egy gyerekülésnél, azonban nem tudtam, hogyan közvetítsem ezt a puhaságot. Százával rajzoltam a koncepcionális vázlatokat, sok próbálgatással és hibával.

Bár a vázlatokat általában számítógéppel rajzolják, ő kézzel tervezte ezt a dizájnt, hogy közvetítse a gyengédséget és kiemelje a részleteket. Készített egy teljes méretű modellt és egy lekerekített kialakítást- kipárnázva sok rugalmas anyaggal - ajánlott a tervező és műszaki személyzetnek. A túl sok párnázó anyag gyengítette a masszázs élményét, ami egy fontos aspektus volt a masszázsfotelnél.

Kimoto:
El akartam érni, amit először megálmodtam, míg a technikai csapat a funkcionalitást akarta maximalizálni. Egyik oldal sem volt hajlandó kompromisszumot kötni, így sokat vitatkoztam a technikai csapattal. (nevet.) Mindannyian csúcsminőséget akartunk. Végül nekem kellett jelentősen csökkentenem a párnázó anyagot, habár sikerült gyengédséget kifejeznem azzal, hogy eltávolítottam, annyi mechanikai részt, amennyit csak lehetett.

Habár úgy tűnhet, hasonló a hagyományos masszázsfotelekhez fotókon, ám a fotel lekerekített formája egy gyengéd érzés benyomását kelti, amikor az igazi terméket látjuk. Amikor bemutatták a SANYO Electronics székhelyén a dolgozók csodálkoztak, mondván: „Wow! A fotel szokatlanul néz ki és puhának tűnik! Kimoto erőfeszítéseit siker koronázta a csodálkozások hangjai által. Ami a színt illeti, ami még egy dizájn elem volt, Kimoto Gaia kéket akart használni.

Kimoto:
Amikor az értékesítési személyzet felmérte ügyfeleink igényeit, rájöttünk, hogy nem mindenki szereti a kéket. Eldöntöttük, hogy a feketénél maradunk, minthogy ez egy biztonságos, megbízható érzést nyújt és a foltok is kevésbé lesznek láthatóak.Fedezze fel ezt a kényelmet az üzletekben


Masszázsfotel

A SANYO DR7700 masszázsfotel, amibe a fejlesztő csapat annyi erőfeszítést ölt, most elérhető a kiskereskedelmi üzletekben.

Suto:
Nagyszerű visszajelzéseket kaptunk a zéró-gravitációs pozíció hatásai és a kitűnő masszázs miatt. Mivel a hát alsó része jobban stabilizált a hátradöntött pozícióba, a masszázs még hatásosabb a háton és a vállakon.

Míg a SANYO előző termékei a kellemes masszázsukról voltak ismertek, most az előnyöket még tisztábban érezhetjük a zéró-gravitációs pozíció beépítése miatt. Megkérdeztem a készítőket a fejlesztés iránti szenvedélyükről.

Suto:
A relaxációnak a jövőben még nagyobb szerepe lesz. Hogy az idő szükségleteit tükrözzük, olyan termékeket akarok fejleszteni, amik gyógyító helyek, úgy, mint ez a masszázsfotel, hála a zéró-gravitációs pozíciónak. Az ötleteink határtalanok.

Kimoto:
Mivel egy masszázsfotel elfoglalja a szoba egy részét, így olyan dizájnokat akarok tervezni, ami megfelel házon belül és a természetes gyógyulás érzését nyújtja.

Sone:
A legtökéletesebb masszázs a kéz általi masszázs. Habár biztos vagyok benne, hogy ez a legtökéletesebb termék, ami elérhető ma, a célom, hogy még tovább fejlesszem az egységeket, így közelebb jutva az emberi kéz általi masszázs érzéséhez.

A soha véget nem érő küldetés- létrehozni egy masszázsfotelt, ami annak ellenére, hogy gép, olyan érzést nyújt mintha emberi kéz masszírozna- folytatódik a SANYO számára.Masszázsfotel Masszázsfotel Masszázsfotel