Ajax Load

masszázsfotel.hu

Masszázsfotel

Elnöki köszöntő

Masszázsfotel

● Nichimu Inada
Az Igazgató Tanács Elnöke
● Chikayo Taki
A FAMILY INADA INC. Elnök-vezérigazgatója
Mi az Inada családnál úgy gondoljuk, hogy a világ hasznát látja az ősi japán gyógyászati tradícióknak, amik főleg a megelőzésre fektetnek nagy hangsúlyt, kiemelt tekintettel az akupunkturális kezelésekre, amelyek a fenntartható jó közérzetet hivatottak szolgálni.

A Family Inada alapításakor, 1962-ben elkötelezte magát, hogy otthoni használatra alkalmas masszázsterápiás foteleket fog tervezni és készíteni.

Hiszünk abban, hogy a jó közérzet megteremtéséhez az akupunkturális masszázs és a mi masszírozó foteleink összhangja meghatározó szerepet tölthetnek be bárki egészséges életmódjában.

Feladatunk megosztani a világgal több éves tapasztalatunk és fejlesztéseink eredményeit az akupunkturális masszírozó fotelek területén.

Célunk


Family Inada: Japán elsőszámújából a világ elsőszámújává

Célunk nem kevesebb, mint elérhetővé tenni a világ számára díjnyertes termékeinket. Éppen ezért, a Family Group értékesítési osztályokat épített ki az Egyesült Államokban, Németországban, Dél-kelet Ázsiában. Masszázsfoteleinket széles körben, masszázs-központokban, gyógyfürdőkben is használják. A Family Inada speciálisan High-end masszírozó foteleket készít, egyedi otthoni és irodai alkalmazásra. Ígérjük, hogy továbbra is kitűnő minőségű és megjelenésű gépeket készítünk, melyek kielégítik egyre növekvő ügyfélkörünk változatos igényeit.


Az Inada masszázs-fotel története


A FAMILY INADA INC. (Japánban FAMILY INC. néven ismert) 1962-ben elkészítette az eredeti otthoni masszázsfotelt Japánban. A mérnökeink és masszázs szakértőink évről évre fejlesztéseket hajtottak végre, mindig korszerű masszírozó fotel szerkezeteket előállítva.
Az alábbiakban megtekintheti az Inada masszírozó fotel történetének főbb állomásait fotóikonikus összeállításunkban.Masszázsfotel
1971
Az első masszírozó mechanika, ritmikus mozgás funkcióval - az első masszírozó fotel.
Masszázsfotel
1972
Az első masszírozó fotel, amelynél választható a kettő vagy négy masszírozó-henger használata.
Masszázsfotel
1973
Az első masszírozó fotel, amelynél választható erősebb vagy gyengébb masszírozás.
Masszázsfotel
1974
Az első "emberi érintés" funkcióval rendelkező masszírozó fotel: csavarás és nyomás. Az első változtatható masszír és punkciós nyomás funkcióval bíró masszázsfote
Masszázsfotel
1979
Az első gerinc hengerrel rendelkező masszázsfotel. Az első dönthető háttámlájú, és hozzácsatolható lábtámasszal rendelkező masszírozó fotel.
Masszázsfotel
1983
Az első mozgatható, állítható masszázshengerrel bíró masszírozó fotel.
Masszázsfotel
1988
Az első masszírozó fotel, mely légzsákokat használ a masszázshoz.
Masszázsfotel
1996
Az első 4 hengeres masszírozó fotel, melyek összehangolt mozgást végeznek a testen.
Masszázsfotel
1998
Az első légzsákokkal masszírozó fotel.
Masszázsfotel
1999
Az első kombinált masszázsfotel, mely a felsőtestet hengerekkel, az altestet légzsákokkal masszírozza. Az első infravörös nyomáspont-letapogató rendszerrel ellátott masszírozó fotel. Az első megelőző orvosi / wellness központú szoftver.
Masszázsfotel
2000
INADA masszázsfotel i.1.A. A masszírozó fotel, amely a japán piac első számú meghódítója.
Masszázsfotel
2001
Az INADA masszázsfotel i.1.A és az INADA masszírozó fotel H.9.A az Egyesült Államokban összehangolt zeneprogrammal debütál.
Masszázsfotel
2003
A világ első teljes testmasszázst nyújtó masszírozó fotelje, amely igazodik a test formájához, pihentetve azt tetőtől talpig.
Masszázsfotel
2004
A világ első masszázsfotelje, mely összehangolja a zenét és relaxációs hangokat a masszázsprogrammal.
Masszázsfotel
2006
A világ első joystick vezérlésű masszázs mechanikával rendelkező masszírozó fotelje.